QUÈ DEMANEM?

Les veïnes del Fort Pienc necessitem comptar amb espais de gestió pròpia on crear xarxa. Espais oberts i autoorganitzats, allunyats de les exigències de districte i de l’Ajuntament, de tuteles de l’administració que acabin ofegant-nos. No volem haver de rendir comptes, perquè no som empreses obtenint un benefici. Som persones organitzades i voluntàries, que destinem el nostre temps a crear el barri que volem, a construir aliances veïnals.

Exigim espais perquè hi tenim dret. Perquè no concebem un barri sense organització social. Perquè no entenem que es destinin pressupostos milionaris al mercat del turisme i, en canvi, el veïnat no podem comptar amb equipaments on desenvolupar els nostres projectes en condicions.

PERÒ SI LES LLUITES VEÏNALS NO SERVEIXEN DE RES!

És cert que se’ns educa amb la premissa que tot el nostre poder es limita a dipositar un vot cada quatre anys i que tota reclamació per part del veïnat està destinada al fracàs. No obstant, nosaltres confiem en la capacitat de pressionar les institucions amb l’autoorganització, la mobilització popular i la lluita permanent

Exemples de victòries veïnals els trobem en l’equipament de Can Batlló de Sants, en els diferents projectes que s’encabeixen en el Forat de la Vergonya de Ciutat Vella i el trobarem també al Barri del Fort Pienc amb la consecució dels nostres espais.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s